En de winnaars zijn...

Speciale VIP Actie Voor Alle Deelnemers

Iedereen een winnaar, daar doen we het voor, vamos!

Normale Prijs: €320,-
VIP Prijs: Maar €197,-

DEZE ACTIE LOOPT AF OVER:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Elegante Kracht in Zwart

Zwarte tinten stralen niet alleen klasse en elegantie uit, maar symboliseren ook ongekende kracht. Met dit zwarte padelracket heb jij een wapen in handen dat niet alleen de ballen met precisie en snelheid over het net jaagt, maar ook de aandacht van je tegenstanders zal trekken. Je zult opvallen, niet alleen door je vaardigheden, maar ook door je stijl.

Luxe Draagcomfort

Onze padeltas combineert functionaliteit met verfijning. Het zwarte design is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Met speciale compartimenten voor je racket, schoenen en persoonlijke spullen, ben je altijd perfect georganiseerd. Draag het met trots over je schouder en laat zien dat jij weet wat stijlvolle sportuitrusting inhoudt.

Vertrouwen op de Baan

Wanneer je het veld betreedt met deze combinatie van krachtige uitrusting, straal je vertrouwen uit. Je weet dat je beschikt over het beste gereedschap, en dat straalt af op je spel. De zwarte kleur symboliseert vastberadenheid en vastbeslotenheid, en jij bent klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Maak een Statement
Met deze black padelset ben je niet zomaar een speler. Je bent een trendsetter, een speler met visie en stijl. Laat je tegenstanders versteld staan van zowel je spel als je uitstraling. Maak een statement op de padelbaan en laat een blijvende indruk achter.

Bij Dutch Padel begrijpen we dat de juiste uitrusting het verschil maakt tussen een gewoon spel en een buitengewone ervaring op de baan. Als jouw toegewijde padelpartner zijn we vastbesloten om jou te ondersteunen in elke stap van je spel, van beginnersniveau tot professionele topprestaties.

Nu Over Naar De Giveaway Winnaars:
We willen iedereen bedanken voor zijn/haar deelname, de winnaars ontvangen van ons een email, hieronder de namen van de winnaars.

De Black Padelrackets + Padeltassen + sleutelhanger:
1: Mark Kuijpers
2: Paul
3: Jens

WPT Titckets + sleutelhanger:
1: Lars

Padeltassen + sleutelhanger:
1: Ronald
2: Dimitri
3: Wendy
4: Megan
5: Damian
6: Sven
7: Thom Wever
8: Linda Menkhorst
9: Roeland
10: Babette

© Copyright 2023. All rights reserved