Return to previous page

After the products info

Over Dutch Padel

Wij zijn een echt Nederlands merk wat zich kenmerkt in kwalitatief goede producten en rackets met fantastische speeleigenschappen. Voor al onze rackets hebben we bewust gekozen voor de beste kwaliteit materialen en samenstellingen die uiterst comfortabel spelen. Al onze rackets zijn uitgerust met een 3d reliëf op het speelblad voor het spelen van spin en een makkelijke hand strap voor optimaal speelplezier.

Het gebruik van hoogwaardig carbon en fiber in diverse samenstelling zorgen in combinatie met een hardere of zachtere kern en verschillende vormen dat er een Dutch Padel racket is voor elke speelstijl en voor ieder niveau. De rackets zijn getest en geperfectioneerd door professionals en liefhebbers van de sport. Ze worden gemaakt van topkwaliteit materialen en worden grotendeels met de hand afgewerkt.

In onze winkel bieden wij alleen het beste van het beste aan op het gebied van padel. Wij bedienen de markt voornamelijk met onze eigen producten maar ook producten waar wij 100% achter staan en die eigenlijk niet mogen ontbreken bij uw padeluitrusting. Ons streven is om iedere klant een optimale ervaring te geven en te laten vlammen op de padelbaan!

Heeft u nog vragen over producten of persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op, ons team staat klaar om u te helpen!

Gratis verzending boven 100,- euro

Wij verzenden uw bestelling gratis naar Nederland en België als u een orderwaarde heeft van over de 100,- euro. Voor 16:00 besteld morgen in huis!

elke dag van 09:00-21:00 bereikbaar

Wij staan elke dag van 09:00 tot 21:00 klaar om uw persoonlijk advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. Persoonlijk advies nodig? Klik hier!